Energetikai tanúsítvány készítés
Szentendrén és környékén

Szentendrén, Pomázon, Ürömön, Budakalászon, és körzetükben végezzük a tanúsítást, bármilyen típusú ingatlanra.

ÁRAK  

Ha kérdése van, várjuk érdeklődését e-mailben vagy telefonon!

Az energetikai besorolás

Energetikai tanúsítvány eladáshoz, bérbeadáshoz

2012 óta használt ingatlanok eladása esetén szükség van energetikai minőségtanúsítványra. Az elkészíttetés az eladó feladata a 176/2008 Korm. Rendelet értelmében. Az energetikai tanúsítvány egy olyan szakvélemény, amely rendeletben rögzített számítási módszer szerint megbecsüli az energiafogyasztást, és arról közérthető módon ad tárgyszerű tájékoztatást. Segítségével az ingatlanok mérettől függetlenül hasonlíthatók össze egymással energiahatékonysági szempontból. A tanúsítás kötelező eladáshoz illetve bérbeadáshoz, és a beszerzése az eladó feladata. Garantáljuk, hogy rendelkezünk az elkészítéshez szükséges jogosultsággal, és az általunk kiállított minősítés teljesen hiteles.

A tanúsítvány szükséges az adásvételhez

Ingatlan adásvétel során rendelkezni kell energetikai tanúsítvánnyal, amelyet legkésőbb a birtokbaadáskor át kell adni a leendő vevőnek. A dokumentum eredetiségét a HET azonosító sorszám igazolja, amelyet az Országos Építésügyi Nyilvántartás generál.

Jogszabályi előírás

Milyen esetekben nem szükséges tanúsítvány?

A 176/2008 Korm. rendelet alapján bizonyos egyedi ingatlantípusok esetén nem kell elkészíttetni a tanúsítványt. Megrendelés előtt mindenképp érdemes megtekintenie a listát. Ha az ön épülete nem szerepel a listán, akkor várjuk megrendelését, a munkát a helyszíni felméréssel fogjuk kezdeni.

Szentendre

Az energetikai tanúsítványokat Szentendrén és közelében készítjük. Helyi áraink mindent tartalmaznak az adásvételhez szükséges hiteles energetikai tanúsítvány elkészítésére vonatkozóan.

Társasházi lakásra
0-90 m²:   20 000  Ft
Családi házra
0-90 m²:   23 000  Ft
91-120 m²:   25 000  Ft
121-160 m²:   27 000  Ft

Pomázon, Ürömön, Budakalászon is

Pomázon, Budakalászon és Ürömön is a fenti árlista szerint végezzük az ingatlanok energetikai értékelését. A településekről számos megbízásunk adódik, rendelését közvetlenül elküldheti a megrendelő űrlappal, egy-két napon belül biztosan tudunk menni Önhöz felmérni. Ha máshonnan érdeklődik, kérjük, előzetesen küldjön ajánlatkérést!

1. MEGRENDELÉS

Felvesszük rendelését telefonon vagy online, és időpontot egyeztetünk a helyszíni szemléhez.

2. FELMÉRÉS

Felmérjük az épületet és a számításhoz szükséges műszaki jellemzőket (körülbelül 30-45 perc).

3. TELJESÍTÉS

Elkészítjük a dokumentumot
(2 munkanap), Szentendrén átadjuk vagy postázzuk.

Garantáljuk az alábbiakat: